Мікрострумові апарати

Фільтр

 

Мікрострумова терапія– це комплекс методик, в яких використовуються слабкі, низькочастотні, модульовані імпульсні струми, де сила струму вимірюється в мікроамперах (1:1 000 А).

Техніка проведення мікрострумової терапії

Відновлення мімічних м'язів.Мета даної методики– відновити функцію м'язових волокон та клітин. Дана процедура проводиться на частоті 3-10 Герц, трапецієподібної формі струму та слабкої інтенсивності (40-60 мкА). За таких показників відбувається відновлення нервових закінчень та клітин, знімається спазм м'язових волокон, розширюються судини, покращується кровообіг.

Для тонізації шкіри та інтенсивного введення косметичного засобу застосовується програма мікроіонофорезу. Інтенсивність струму в цій програмі доводять до максимуму за індивідуальними відчуттями клієнта до невеликого поколювання. Кількість введеної речовини безпосередньо залежить від сили струму.

Показання:

- в'яла, проблемна шкіра; p>

- опущення верхніх і нижніх повік, носогубного трикутника;

- пігментні плями, акне;

- постугрові та травматичні рубці;

- відновлення тканин та лімфодренаж після операції;

- профілактика келоїдних рубців;

- целюліт.

Протипоказання

- онкологічні та передонкологічні захворювання;< /p>

- порушення ритму серця;

- наявність металевих протезів у зоні впливу;

- психічні захворювання;

- індивідуальна непереносимість струму;

/p>

- тромбоз, флебіт;

- підвищена температура тіла;

- вагітність.

В асортименті Kateryna Lab є кілька варіантівмікрострумових апаратів:портативні мікроструми для обличчя, апаратимікрострумової терапії з автоматичним керуванням,прилад мікроструми з можливістю самостійно задавати параметри.

Апарати мікрострумової терапії відрізняються між собою кількістю вбудованих програм та деякими вихідними параметрами. Всімікрострумові апаратиКатерина Лаб. забезпечені рухомими електродами, стаціонарними електродами, та струмопровідними рукавичками. Для проведення процедур використовуються спеціальні косметичні засоби-провідники: струмопровідні гелі, лосьйони та ін. засоби, які підбирають залежно від типу шкіри та проблеми, що стоїть перед косметологом.

Придбатиапарат мікрострумовий терапії Ви можете на нашому сайті, або зателефонувавши нашим консультантам-косметологам.