Пресотерапія

Фільтр

Пресотерапія (пневмомасаж, пресомасаж)– механічна дія на шкіру та тканини, що підлягають через спеціальні манжети протягом певного часу.

Дія пресотерапії відбувається за рахунок нейрогуморального механізму, який здійснюється за допомогою роздратування механорецепторів: чутливих і тактильних.

Пресотерапія сприяє посиленому обміну в м'язах, жировій тканині, стимулює роботу шлунково-кишкового тракту, печінки, підшлункової залози.

Пневмомасаж є одним з найбільш ефективних способів стимуляції лімфодренажу та виведення з організму надлишків рідини, токсинів.

. Показання до проведення пресотерапії:

·         Набряклість верхніх і нижніх кінцівок;

·         Варикозне розширення вен нижніх кінцівок;

·         Аліментарне ожиріння;

·         Целюліт

·         Пресотерапію рекомендується проводити після процедури кавітації та для зняття больового синдрому після операцій ліпоаспірації. Протипоказання до проведення процедури пресотерапії: ;         Гостра та хронічна серцева недостатність;

·         Хронічна ниркова та печінкова недостатність;

·         Гіпертонічна хвороба;

·         Тромбофлебіт;

·         Запальні процеси шкіри та органів;

·         Онкологічні захворювання;

·         Вагітність;

·         Захворювання ендокринної системи;

·         Інфекції.

Методика проведення

На верхні, нижні кінцівки та живіт накладають еластичні манжети. У апаратах ТМ Kateryna Lab iснує можливість точкового впливу, коли манжета розділена на кілька секцій. В апаратах пресотерапії повітря під тиском подається у всі манжети одночасно або посекційно, існує кілька способів подачі повітря на манжети. Компресія проводиться протягом 5-10 с і знижується до нормального тиску. Тривалість процедури пресотерапії становить 30-40 хв. Курс пресомасажу складає до 20 процедур.

Важливо знати! Ступінь тиску в манжетах підбирають за індивідуальними відчуттями клієнта. Купити апарат для пресотерапії Ви можете у нашому інтернет-магазині Kateryna-Lab. При покупці обладнання для пресотерапії дуже важливо, щоб апарат був оснащений декількома режимами компресії, наявністю таймера, автоматичних програм впливу, почергової дії на всі зони.

Для того, щоб замовити апарат пресотерапії, Вам необхідно зробити замовлення на нашому сайті або зв'язатися з нашими менеджерами.