Ультразвукова кавітація від бренду KaterynaLab

Фільтр

 

Кавітація ультразвукова– лікування целюліту за допомогою ультразвуку На сьогоднішній день безопераційна ліпосакція є найбільш затребуваним та найефективнішим методом.

Апарат ультразвукової кавітаціїKaterynaLab. має 2 маніпули частотою 1 МГц– для проведення процедури УЗ фонофорезу та 40 кГц для ультразвукового ліполізу.

Методика проведення процедури УЗ кавітації:

Проведення процедури ультразвукового ліполізу полягає в 2-х етапах: 1-й: проведення ультрафонофорезу для надання розігрівального ефекту на тканині, стимуляції подальшого проведення процедури; 2-й: проведення ультразвукової кавітації методом ліпосакції.

Поєднання УЗ фонофорезу та ультразвукової кавітації значно підвищує ефективність процедури та дозволяє впливати на різну глибину залягання проблеми, дотримуючись необхідних тимчасових обмежень.

За стабільної методики проведення кавітації на очищену шкіру та випромінювач УЗ хвилі наносять контактний гель, УЗ маніпулу зі швидкістю 1-2 см/с переміщають ковзними або круговими рухами на поверхні шкіри. Тривалість процедури ультразвукової ліпосакції становить трохи більше 60 хвилин. Рекомендується проводити процедуру не частіше ніж 1 раз на 7-10 днів. Безопераційна ліпосакція проводиться спільно з лімфодренажними процедурами (обгортання за допомогою термоковдри, масаж, пресотерапія та ін.),які дозволяють прискорити процес виведення продуктів розпаду жирових клітин через кровоносну та лімфатичну системи. Загальний час сеансу УЗ кавітації з наступними лімфодренажними процедурами становить 1-1,5 години. У проміжках між процедурами кавітації призначають фізичні навантаження для зниження рівня продуктів ліполізу в крові. Показання до проведення УЗ кавітації:

- зменшення жирових відкладень у проблемних зонах:

* талія та живіт;

* сідниці; >

* стегна, зона«галіфе»;

* спина та шия;

< em>* плечі, передпліччя, руки;

* коліна;

- лікування целюліту;

- зниження маси тіла.

Протипоказання до проведення процедури ультразвукової кавітації:

- захворювання нирок, печінки, ниркова недостатність;

>

- гемофілія;

- гепатити;

- хронічні загострення печінки;

- вагітність та період лактації;

- бронхіальна астма;

- гнійні процеси та пошкодження шкіри в області проведення процедури;

- онкологічні захворювання;

- металеві імпланти та конструкції в зоні впливу;

- остеопороз;

- тромбофлебіт;

- цукровий діабет;

- порушення ритму серця та ін.

>

Купитиапарат для ультразвукової кавітації Ви можете у нашому інтернет-магазині, або замовити за телефоном. Наші менеджери-косметологи нададуть кваліфіковані консультації з будь-яких питань.