Апарати для вакуумного масажу від бренду KaterynaLab

Фільтр

 

Вакуумний масаж– це вплив на шкіру і тканини негативним тиском 0,1-0,7 атм. Вакуумний масаж заснований на подразненні механорецепторів і терморецепторів шкіри. Завдяки цьому стимулюється нейрогуморальна система, збільшується приплив крові, активізуються обмінні процеси у клітинах та тканинах.

Методика проведення вакуумного масажу– це ковзання по шкірі, застосовується для роботи по тілу, лікуванні целюліту й у деяких випадках на обличчi. Перед процедурою на очищену та підготовлену шкіру наносять олію/крем. Скляною насадкою водять по шкірі, не відриваючи її від периферії до центру, враховуючи рух лімфи або круговими рухами в зоні целюліту. Тиск при роботі по тілу повинен бути близько 0,7 атм. p>

Для роботи по обличчю, створивши негативний тиск у насадці, не відриваючи її, ковзають по шкірі від центру обличчя до вушної раковини дренажними лініями.

Показання для вакуумного масажу:

- відновлення шкіри, що в'яне;

- лікування целюліту;

Протипоказання:

- гнійничкові процеси в зоні впливу;

- порушення згортання крові;

- купероз і телеангеектазії.

Придбатиапарат для вакуумного масажу Ви можете в інтернет-магазині Kateryna Lab. або зв'язатися з нашими менеджерами за телефоном. В нашому асортименті є також апарат вакуумно-роликового масажу, вакуумно-роликові насадки.