Апарати для бросажу

Фільтр

 

Бросаж– це механічне очищення шкіри з метою видалення її поверхневих шарів, забруднень і шкірного сала, покращення структури шкіри.

Процедуру«бросаж» або«браш-пілінг» відносять до механічних пілінгів, які здійснюються за допомогою спеціальних щіток з м'якого абразивного матеріалу. Апарати для бросажу ТМ KaterynaLab – це прилади з насадками-щітками, що обертаються, пемзами, губками. Щітки представлені в різних розмірах та жорсткості. В основному щітки мають натуральний козячий ворс. Всі апарати для браш-пілінгу оснащені функцією регулювання швидкості обертання, також є функція реверсу. Бросажпроводять як самостійну процедуру або перед різними доглядами: чищенням, мануальним масажем, іонофорезом, мікрострумами.

Також процедуру бросажу проводять по тілу з метою підготовки шкіри до подальших процедур для більш глибокого відлущування епідермального шару.

< em>Методика проведення процедури бросажу

Браш-пілінгпроводять по обличчю та тілу із застосуванням різноманітних скрабів, гомажів і масок.На підготовлену шкіру клієнта наносять скраб, а потім з невеликим натиском водять по шкірі круговими або ковзними рухами, по ходу лімфотоку.

ретельно очищають від скрабу та орговілих клітин шкіри, продуктів сальних залоз. Потім здійснюють догляд за обраною схемою та типом шкіри. Якщо дальній           ші процедури не проводяться, наносять живильний крем з SPF-фільтром (в літній час).   Порушення цілісності шкірних покривів;

·         Запальні процеси;

·         Судинні зірочки, телеангіектазії;

·         Рубці в зоні впливу.

Купити апарат для очищення обличчя Ви можете в інтернет-магазині Kateryna Lab. На всі брашери торгової марки KaterynaLab. діє гарантія 12 місяців.